Neemt sociale media het van je over?

Aanbevolen

Zonder telefoon hoor je er tegenwoordig helemaal niet meer bij. Je kunt niet volgen wat er gebeurd op sociale media platformen  én je bestaat niet als je zelf niets deelt. We zijn nu op een punt gekomen dat het nodig is geworden om een hoop foto’s van alles te maken. Als je er geen foto van hebt, is het als het ware niet gebeurd.  We mogen dus van geluk spreken dat de micro SD kaart bestaat, want anders zouden al die foto’s nooit op onze mobieltjes passen. In Nederland (en de rest van de wereld) is het helemaal normaal geworden om op straat foto’s van jezelf te maken. Vroeger zou iedereen je absoluut heel raar aangekeken hebben.

Beïnvloedbaar door anderen

Al ben je er zelf van nature niet per se in geïnteresseerd, zal je toch meedoen door de drang van buitenaf. Het lijkt net alsof je onder een steen of in detentie hebt geleefd als je er niet aan meedoet. De trendy influencers staan bovenaan met een hoop volgers en een leven dat uit beelden bestaat. Nieuws gaat super snel rond en als één iemand iets doet dat anderen aanspreekt, zie je binnen no-time iedereen er mee. Ik ga het weer zeggen, die micro SD kaarten voor in onze telefoons zijn life savers! Zonder die dingen kon minstens de helft van de foto’s niet eens gemaakt worden.

Alleen voor jongeren

Dat zou je denken, niet waar? Toch zijn ook mensen die al lang niet meer tot de term ‘jongeren’ behoren veel bezig met sociale media. Modern is het zeker, maar tegenwoordig gaat een groot deel van de mensen gewoon lekker met de tijd mee. Wel zie je dat het ene platform meer door een bepaalde leeftijdscategorie wordt gebruikt dan een andere. Toch zie je mensen van alle leeftijden op alle platformen wel voorbij komen.

Goed voor je bedrijf?

Al die online aanwezigheid is natuurlijk enorm handig voor  ondernemers. Vroeger vertelden de buren in hert dorp elkaar over die ‘ene nieuwe winkel’. Nu hoeft een iemand het op social media te plaatsen en de kans bestaat dat het 10.000 keer wordt gedeeld. Door frequent te blijven posten op sociale media en misschien een samenwerking met een influencer hier en daar, vergroot je de naam van je bedrijf enorm. Als je veel foto’s gaat maken vergeet dan niet die mooie micro SD kaart die we ook al niet meer kunnen missen! Kortom, als je weet hoe je op deze nieuwe digitale wereld moet inspelen, kun je top resultaten boeken.

Laatste updates

Ontdek de voordelen van een seo bureau in amsterdam voor je linkbuilding strategie

Als je een bedrijf hebt, weet je hoe belangrijk het is om online zichtbaar te zijn. Een manier om...

Meer van dit