Home Wonen De populairste smartphone van Nederland

De populairste smartphone van Nederland

0
De populairste smartphone van Nederland

De vernieuwingen bij mobiele telefoons zijn soms niet bij te houden. Elk jaar lanceren de grote telefoon fabrikanten een nieuw toestel. Massaal sprinten we dan naar de verkooppunten om als eerste de nieuwste telefoon in handen te kunnen hebben. Het is dan ook heel leuk om een gloednieuwe gadget te hebben. We spenderen er immers behoorlijk wat tijd mee door. Nou willen wij jullie graag wat tijd besparen door alvast uit te zoeken welke telefoons op dit moment het populairst zijn.

Samsung Galaxy S10

Allereerst komt de Samsung Galaxy S10 vaak naar boven in onze zoekresultaten. Dit toestel is uitgekomen in maart dit jaar. Het toestel heeft een 6,1 inch Quad HD+ scherm en een typerend Samsung ‘Edge to Edge’ beeld. Met deze telefoon kun je oprecht het idee hebben dat je een mini televisie in je handen hebt. De Samsung Galaxy S10 heeft maar liefst drie camera’s. Twee van 12 megapixels en één camera van 16 megapixels. Hij is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: zwart, wit, groen, blauw en zilver. Wat verder naar voren komt bij de reviews over deze telefoon is de goede accuduur. Daarbij is de Samsung Galaxy S10 robuust en waterdicht. Daar de prijs van de Samsung Galaxy S10 relatief lager ligt dan andere high-end telefoons die nu beschikbaar zijn, heb je met dit toestel zeker waar voor je geld.

OnePlus 7T

De OnePlus 7T, één van de eerste toestellen van Android 10. Ook de OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro worden aangeraden als de betere telefoons van dit moment. De 7T versie is een toestel dat de high-end functie van de Oneplus 7 Pro aanbied tegen een aantrekkelijke prijs. Ook deze telefoon heeft een drie camera’s, maar met net iets minder functies dan bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S10. Dit toestel lijkt vooral één van de snelste telefoons te zijn van dit moment met een Qualcomm-processor en 8 GB werkgeheugen. Ook heb je 128 GB opslaggeheugen. Wat betreft het uiterlijk is een OnePlus 7T een stijlvolle telefoon met een vrijwel randloos ontwerp.

iPhone 11 Pro (Max)

Volgens vele bronnen op internet moet je voor de beste telefoon van dit moment bij Apple zijn. De nieuwe iPhone 11-serie die afgelopen september is uitgekomen is wederom enorm populair. Dit is de eerste keer dat de iPhone een ‘pro’ versie heeft. Maar het is dan ook de snelste telefoon die nu verkrijgbaar is. De iPhone 11 Pro Max heeft een 6,5 inch Retina scherm waarop je dus haarscherp naar video’s kunt kijken. De iPhone heeft een drievoudige 12 megapixels camera. Wist je overigens dat de nieuwe video van Selena Gomez ‘Look at her now’ volledig op de iPhone 11 Pro is opgenomen? De camera is dan ook één van de beste eigenschappen van dit toestel. Los is de iPhone 11 Pro met verkrijgbaar vanaf 1065 euro. Wil je volop gebruikmaken van alles wat de iPhone 11 Pro te bieden heeft, dan kun je een ook iphone met abonnement aanschaffen.

Worden één van deze toestellen jouw nieuwe telefoon?