Gamen op verschillende devices

Aanbevolen

Hier moet je naar kijken als je op zoek bent naar hout

Hout is een materiaal dat erg milieuvriendelijk is wanneer het op de juiste manier wordt vergaard en gebruikt. Er...

Een echte cocktail party, maar dan thuis!

Als je van plan bent een cocktailparty te geven, zijn er een paar dingen die je kunt doen om...

Cryptocurrency voor beginners

De markt van de cryptocurrency dus een snel veranderende markt die vaak In de media naar voren komt en...

Waar game jij tegenwoordig op? Via je mobiel, laptop, PC, PlayStation, Xbox, WII? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden omtrent gamen. Dit is niet altijd zo geweest. In dit artikel gaan we kijken waarop je het beste kan gaan gamen in Nederland. Hierbij wordt er rekening gehouden met de beschikbaarheid van games, mogelijkheden en prijs.

Gemakkelijk en snel gamen

Al langere tijd zijn er 2 consoles waaruit je kan kiezen als je gemakkelijk wil gamen. De PlayStation en Xbox zijn de meest populaire consoles om op te gamen. Deze consoles zijn dan ook het meest gebruikelijk om vooral op te gamen. Er zitten wat extra functies op zoals streamingsdiensten, browsermogelijkheden enz. Maar dit gebruik je meestal niet zo snel omdat het niet heel gebruiksvriendelijk is (zoals iets typen via een controller). De spellen op de PlayStation en Xbox zijn vaak goed ontworpen en zorgen voor de optimale gameervaring. Afhankelijk van de soort PlayStation die je hebt, wordt er veelal FullHD beeld eergeven en zelf 4K op de nieuwere versies.

 

Oud en vertrouwd, je laptop of PC

Iedereen heeft tegenwoordig thuis wel een laptop of PC staan. Gamen via de PC gebeurt al heel lang en is ook immens populair, vooral onder de gevorderde gamers. Met een goede gaming PC heb je talloze mogelijkheden. Zo kan je vaak je eigen gaming pc samenstellen en precies de gaming PC krijgen die jij graag wilt. Kies uit verschillende grafische kaarten, compressors etc. Gaming PC’s hebben veelal goede specificaties waardoor opnemen tijdens het gamen ook erg gemakkelijk gaat.

Gaming PC’s zijn achteraf ook makkelijker te vervangen of uit te breiden. Vaak kan je losse onderdelen bijkopen en zelf in de PC aansluiten waardoor je altijd stappen vooruit kan.

Bewegend gamen

Wil je actief gamen? Dan is de WII voor jou de beste optie. De WII zorgt ervoor dat je niet alleen stil zit tijdens het gamen maar ook daadwerkelijk beweegt. Speel bijvoorbeeld olympische sporten in Mario stijl en tennis samen tegen je broertje of zusje met echte bewegingen. Hierdoor blijf je in beweging en ben je ook aan het gamen. De WII is voornamelijk geschikt voor kinderen maar kan ook goed gebruikt worden voor bepaalde workouts of zelfs dancespelletjes. Zo speel je bijvoorbeeld Just Dance met je partner en nog veel meer leuke actieve games!

Wil je dus gamen zonder er iets aan te hoeven doen? Ga dan voor de Xbox of PlayStation. Wil je talloze mogelijkheden en uitbreiden wanneer jij wil? Ga dan voor een Gaming PC. Toch liever actief aan het gamen, overweeg dan om de WII in huis te nemen.

Laatste updates

Hier moet je naar kijken als je op zoek bent naar hout

Hout is een materiaal dat erg milieuvriendelijk is wanneer het op de juiste manier wordt vergaard en gebruikt. Er...

Een echte cocktail party, maar dan thuis!

Als je van plan bent een cocktailparty te geven, zijn er een paar dingen die je kunt doen om er zeker van te zijn...

Cryptocurrency voor beginners

De markt van de cryptocurrency dus een snel veranderende markt die vaak In de media naar voren komt en waar je veel over hoort....

Crypto: tips voor beginners

Crypto, oftewel cryptovaluta, is de laatste tijd een veelbesproken onderwerp. Je hoort zowel positieve als negatieve verhalen over crypto en Bitcoin kopen. Maar wat...

Een overkapping in je tuin, zelf bouwen of laten bouwen?

Als je het fijn vindt om in je tuin te zitten, kan het leuk zijn om je tuin steeds een beetje mooier te maken....

Meer van dit