Herenkleding trends van 2018 in Nederland

Aanbevolen

Tips voor een fijne zomer

Er zijn veel mensen die het hele jaar door uitkijken naar de zomer. Dat komt doordat je tijdens de...

Wil je een auto huren voor een dag? Regel het in de app!

Je kunt een auto huren voor een dag voor een gereduceerd tarief met een auto abonnement van Greenwheels. Nu...

Aandelen in Heijmans kopen, hoe gaat dit in zijn werk?

Ben jij van plan om je te gaan verdiepen in aandelen alleen weet je niet hoe dit allemaal werkt...

De tijd dat alleen vrouwen onderworpen waren aan trends is voorbij. De herenkleding komt in de modewereld steeds meer op de voorgrond te staan en vaker dan ooit durven mannen zich uitgesproken te kleden. Hoewel de trends en ontwikkelingen zich weliswaar minder rap vormen in het gebied van herenkleding dan bij de vrouwenkleding, laten de mannen graag van zich horen!

Kleuren van de zomer

Herenkleding waar je deze zomer mee wil scoren zal vooral moeten bestaan uit zachte, maar vrolijke kleuren. Denk hierbij aan zalm roze, geel en bruin. Het mooist is nog als deze kleuren met elkaar gecombineerd worden. De herenkleding krijgt op deze manier een hele vernieuwde stijl: items zoals een gele coltrui gecombineerd met een bruine pull-over maken de outfits van de heren zo goed als af deze zomer.
Ook de kleur groen neemt een aangename wending in de modewereld van de herenkleding. De tinten die deze kleur aan kan nemen maken een oneindige hoeveelheid combinaties mogelijk. Denk hierbij aan mintgroen, turquoise en zeegroen. Het mooiste heren kledingstuk om deze kleur bij toe te passen zou een overhemd zijn. Voor de heren die iets meer durven: probeer eens een mintgroen colbertje, gecombineerd met een grijs of donkerblauw overhemd.

Sprekende broeken

Herenkleding bestaat niet slechts uit nette overhemden en colbertjes, ook de broek is een kledingstuk wat steeds meer uitgesproken vormen aanneemt. De trend deze zomer is dan ook om de kleding van de heren te laten spreken middels de broek. Denk hierbij aan een pantalon in sprekende, vrolijke kleuren of met opgerolde pijpjes of een oversized spijkerbroek met een print. Al met al mag de broek in ieder geval een beetje aanwezig zijn!

Army trend

Wat in de wereld van de herenkleding ook steeds meer opvalt is het gebruik van de legerprints. Het wordt niet alleen gebruikt om een outfit stoerder te maken, het printje verschijnt ook steeds vaker in casual outfits. Een zakelijk overhemd gecombineerd met een stoer legerprint jasje is dit jaar helemaal een hype. Let hierbij wel op dat in de outfit maar hooguit één ‘army-inspired’ item bevat, anders wordt het te druk. Houdt de rest van de outfit clean en zakelijk, om het beste uit je legerprint-item te halen.

Al met al zijn de ontwikkelingen op het gebied van herenkleding in volle gang en laten mannen steeds vaker meer van zichzelf zien door middel van mode. Gedurfde prints, felle kleurtjes en frappante vormen: wij houden ervan! Keep it up mannen!

Laatste updates

Tips voor een fijne zomer

Er zijn veel mensen die het hele jaar door uitkijken naar de zomer. Dat komt doordat je tijdens de...

Wil je een auto huren voor een dag? Regel het in de app!

Je kunt een auto huren voor een dag voor een gereduceerd tarief met een auto abonnement van Greenwheels. Nu is een auto huren voor...

Aandelen in Heijmans kopen, hoe gaat dit in zijn werk?

Ben jij van plan om je te gaan verdiepen in aandelen alleen weet je niet hoe dit allemaal werkt en hoe je dit wilt...

Van je gewone doorsnee tuin een droomtuin maken is voor iedereen wel een wens.

Van je gewone doorsnee tuin een droomtuin maken is voor iedereen wel een wens. Daar heb je vaak verschillende materialen voor nodig. Één van...

Waarvoor gebruik je een fleet management systeem

Op het moment dat je een wagenpark beheert dan kan een fleet management systeem je een goede ondersteuning bieden. Een fleet management systeem helpt...

Meer van dit