Herenkleding trends van 2018 in Nederland

Aanbevolen

De betekenis van energiebesparing in huis

We leven in een tijd waarin het besparen van energie steeds belangrijker wordt. Zowel voor onze portemonnee als voor...

Hier moet je naar kijken als je op zoek bent naar hout

Hout is een materiaal dat erg milieuvriendelijk is wanneer het op de juiste manier wordt vergaard en gebruikt. Er...

Een echte cocktail party, maar dan thuis!

Als je van plan bent een cocktailparty te geven, zijn er een paar dingen die je kunt doen om...

De tijd dat alleen vrouwen onderworpen waren aan trends is voorbij. De herenkleding komt in de modewereld steeds meer op de voorgrond te staan en vaker dan ooit durven mannen zich uitgesproken te kleden. Hoewel de trends en ontwikkelingen zich weliswaar minder rap vormen in het gebied van herenkleding dan bij de vrouwenkleding, laten de mannen graag van zich horen!

Kleuren van de zomer

Herenkleding waar je deze zomer mee wil scoren zal vooral moeten bestaan uit zachte, maar vrolijke kleuren. Denk hierbij aan zalm roze, geel en bruin. Het mooist is nog als deze kleuren met elkaar gecombineerd worden. De herenkleding krijgt op deze manier een hele vernieuwde stijl: items zoals een gele coltrui gecombineerd met een bruine pull-over maken de outfits van de heren zo goed als af deze zomer.
Ook de kleur groen neemt een aangename wending in de modewereld van de herenkleding. De tinten die deze kleur aan kan nemen maken een oneindige hoeveelheid combinaties mogelijk. Denk hierbij aan mintgroen, turquoise en zeegroen. Het mooiste heren kledingstuk om deze kleur bij toe te passen zou een overhemd zijn. Voor de heren die iets meer durven: probeer eens een mintgroen colbertje, gecombineerd met een grijs of donkerblauw overhemd.

Sprekende broeken

Herenkleding bestaat niet slechts uit nette overhemden en colbertjes, ook de broek is een kledingstuk wat steeds meer uitgesproken vormen aanneemt. De trend deze zomer is dan ook om de kleding van de heren te laten spreken middels de broek. Denk hierbij aan een pantalon in sprekende, vrolijke kleuren of met opgerolde pijpjes of een oversized spijkerbroek met een print. Al met al mag de broek in ieder geval een beetje aanwezig zijn!

Army trend

Wat in de wereld van de herenkleding ook steeds meer opvalt is het gebruik van de legerprints. Het wordt niet alleen gebruikt om een outfit stoerder te maken, het printje verschijnt ook steeds vaker in casual outfits. Een zakelijk overhemd gecombineerd met een stoer legerprint jasje is dit jaar helemaal een hype. Let hierbij wel op dat in de outfit maar hooguit één ‘army-inspired’ item bevat, anders wordt het te druk. Houdt de rest van de outfit clean en zakelijk, om het beste uit je legerprint-item te halen.

Al met al zijn de ontwikkelingen op het gebied van herenkleding in volle gang en laten mannen steeds vaker meer van zichzelf zien door middel van mode. Gedurfde prints, felle kleurtjes en frappante vormen: wij houden ervan! Keep it up mannen!

Laatste updates

De betekenis van energiebesparing in huis

We leven in een tijd waarin het besparen van energie steeds belangrijker wordt. Zowel voor onze portemonnee als voor...

Hier moet je naar kijken als je op zoek bent naar hout

Hout is een materiaal dat erg milieuvriendelijk is wanneer het op de juiste manier wordt vergaard en gebruikt. Er zijn een hoop bomen die...

Een echte cocktail party, maar dan thuis!

Als je van plan bent een cocktailparty te geven, zijn er een paar dingen die je kunt doen om er zeker van te zijn...

Cryptocurrency voor beginners

De markt van de cryptocurrency dus een snel veranderende markt die vaak In de media naar voren komt en waar je veel over hoort....

Crypto: tips voor beginners

Crypto, oftewel cryptovaluta, is de laatste tijd een veelbesproken onderwerp. Je hoort zowel positieve als negatieve verhalen over crypto en Bitcoin kopen. Maar wat...

Meer van dit