Korset: uitermate geschikt voor overdag én ’s nachts!

Aanbevolen

Een korset is een kledingstuk dat staat voor verleiding. Vrouwen droegen het al in de achttiende en negentiende eeuw. Hoewel het in die tijd ook als verstikkend werd ervaren, is het korset vandaag de dag een sensueel item, dat toch voldoende steun biedt en menig vrouw in haar kast heeft hangen.

Ondersteuning

Een korset is niet alleen een sensueel kledingstuk, het biedt daarnaast ook ondersteuning aan de rug en het bovenlichaam. De verhalen van vroeger over te strak getrokken korsetten en verschoven organen blijken in deze eeuw niets meer dan dat: verhalen. Tegenwoordig bieden de korsetten steun aan de kwetsbare lichaamsdelen en vormen zij enkel de delen van het lichaam die dat toelaten. Daarnaast is het korset aan te passen op ieders figuur en ieders wens. Trek het zelf strakker wanneer het lichaam dat aan kan, en laat het korset gerust ietwat losser als het te verstikkend voelt. Het korset zal namelijk, op welke manier het dan ook gedragen wordt, ondersteuning bieden door de vorm die het korset heeft.

Zelfvertrouwen

Korsetten bieden niet slechts ondersteuning, het bouwt ook aan het zelfvertrouwen van een vrouw. Dit kledingstuk maakt het figuur van een vrouw slimmer en creëert een zandloper-effect. Daarbij zorgt het korset er automatisch voor dat de kin omhoog staat, het hoofd geheven is en de vrouw niet meer onnodig voorover buigt. Ook worden de borsten van onder ondersteunt, waardoor deze als het ware omhoog worden geduwd en de schouders naar achter. Op deze manier vormt het korset automatisch een houding die zelfvertrouwen uitstraalt! Daarnaast geeft het een vrouw vaak een veilig maar toch sensueel gevoel als een korset het bovenlichaam van een vrouw bij elkaar houdt. Zo weet een vrouw altijd dat zij rechtop staat, maar ook dat zij zich geen zorgen hoeft te maken over eventueel zichtbare huidplooien als zij zit.

BH versus korset

Een korset maakt, vergeleken met een BH, een wereld van verschil. Bij oncomfortabele BH’s zitten de bandjes vaak te strak waardoor er striemen in de huid onstaan, de schouders hangen naar voren wat je lichaam doet buigen en vaak hebben vrouwen last van rug problemen door het dragen van slechte BH’s. Een korset is daarom de oplossing: het ondersteunt juist de rug en de schouders, het zorgt voor een gezonde lichaamshouding en het is daarnaast ook nog eens een prachtig, sensueel kledingstuk.

Laatste updates

Ontdek de voordelen van een seo bureau in amsterdam voor je linkbuilding strategie

Als je een bedrijf hebt, weet je hoe belangrijk het is om online zichtbaar te zijn. Een manier om...

Meer van dit