Lekker op vakantie!

Aanbevolen

Hier moet je naar kijken als je op zoek bent naar hout

Hout is een materiaal dat erg milieuvriendelijk is wanneer het op de juiste manier wordt vergaard en gebruikt. Er...

Een echte cocktail party, maar dan thuis!

Als je van plan bent een cocktailparty te geven, zijn er een paar dingen die je kunt doen om...

Cryptocurrency voor beginners

De markt van de cryptocurrency dus een snel veranderende markt die vaak In de media naar voren komt en...

Hoewel het mooie weer eindelijk in aantocht is, zijn veel mensen op zoek naar een manier om er even lekker tussen uit te kunnen. Vaak vind ik het zelf prettig om wat langer van te voren te plannen in verband met mijn werkzaamheden maar soms heb ik toevallig ineens vrij.

Niet zo lang geleden heb ik mijzelf een nieuw houding aangemeten. Ik wil zoveel mogelijk uit het leven halen en genieten. Ik ben daar dit jaar mee begonnen en wil mijn goede voornemen zo lang mogelijk volhouden. Zo heb ik bijvoorbeeld al een spontaan weekendje weg gehad aan de andere kant van het land. Dit heb ik twee dagen van te voren geboekt. Voor mijn doen dus erg kort van tevoren.

Spontaan vrij

Binnenkort heb ik spontaan een weekje vrij. Nu is mijn plan om voor het eerst in mijn leven aan last minute te boeken. Hoewel het heel goed binnen mijn nieuwe motto past, vind ik het erg spannend. Soms denk ik ook dat ik misschien eerst nog meer van Nederland moet ontdekken voor ik verder de wereld in ga. Dat is denk ik alleen maar een gedachte omdat ik het best wel spannend vind.

Op andere momenten zie ik een mooie aanbieding voor last minutes voorbij komen op een website en ben ik al aan het dromen over de het mooie blauwe water, de bergen en vooral het lekker warme zonnetje.

Uiteindelijk heb ik dus de beslissing genomen een last minute te gaan boeken en een beetje buiten mijn comfort zone te gaan. Ik heb er wel een aantal eisen aan verbonden. Zo moet ik wel naar een warm land kunnen en wil ik dat het verblijf er bij inzit.

Je zult misschien denken dat het hierdoor gemakkelijker wordt om te kiezen maar niets is minder waar. De meeste aanbiedingen zijn inclusief vluchten en verblijf. Ook gaan de meeste bestemmingen naar de zon.

Welke keuze maken?

Ik heb dus een nieuw plan bedacht. Ik ga proberen elke jaar een last minute ergens anders naartoe te boeken zodat ik toch meer van de wereld ga zien. Ook hoop ik dat het mij op den duur allemaal wat gemakkelijker af zal gaan.  Mijn eerste last minute zal waarschijnlijk naar Spanje gaan. Het is niet te ver vliegen en ik denk dat ik mij er snel op mijn gemak zal voelen.

Heb jij wel eens een last minute geboekt? Hoe is je dat bevallen en waar ben je naartoe geweest?

Laatste updates

Hier moet je naar kijken als je op zoek bent naar hout

Hout is een materiaal dat erg milieuvriendelijk is wanneer het op de juiste manier wordt vergaard en gebruikt. Er...

Een echte cocktail party, maar dan thuis!

Als je van plan bent een cocktailparty te geven, zijn er een paar dingen die je kunt doen om er zeker van te zijn...

Cryptocurrency voor beginners

De markt van de cryptocurrency dus een snel veranderende markt die vaak In de media naar voren komt en waar je veel over hoort....

Crypto: tips voor beginners

Crypto, oftewel cryptovaluta, is de laatste tijd een veelbesproken onderwerp. Je hoort zowel positieve als negatieve verhalen over crypto en Bitcoin kopen. Maar wat...

Een overkapping in je tuin, zelf bouwen of laten bouwen?

Als je het fijn vindt om in je tuin te zitten, kan het leuk zijn om je tuin steeds een beetje mooier te maken....

Meer van dit