Redenen om als administratief medewerker te werken

Aanbevolen

Goede start carrière

Weet je waarom een ​​baan als administratief medewerker het ideale platform kan bieden om een ​​carrière te starten? Het kan u in contact brengen met bedrijfsleiders, terwijl het ook steeds meer uitdagend werk en de mogelijkheid biedt om te werken in vrijwel elke geografie of industrie. Ga daarom op zoek naar administratieve vacatures.

Dus “wat doet een administratief medewerker?” u vraagt, en “hoeveel verdienen administratieve assistenten?” Blijf lezen! Merk ten eerste op dat de taken van administratief medewerkers in de afgelopen tien jaar zijn veranderd. Naarmate de technologie de routinetaken die ze vroeger deden steeds meer automatiseert, wordt het werk gevarieerder, uitdagender en interessanter. Dat geeft je de kans om te pronken met verborgen vaardigheden – en nieuwe te verbeteren. Zelfs als je administratief assistent ziet werken als slechts een opstap naar iets groters, is het een geweldige manier om een ​​professioneel netwerk op te bouwen, de ins en outs van een branche te leren en praktische vaardigheden te ontwikkelen die je gedurende je hele carrière van dienst kunnen zijn, van effectief zakelijk schrijven macro’s maken in Excel.

Werkgevers hebben al moeite om voldoende bekwame administratieve professionals te vinden en de vraag zal naar verwachting nog verder toenemen. Het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics projecteert in het decennium vóór 2024 5,6 miljoen nieuwe banen in ondersteunende functies voor kantoren en administratief personeel.

Uitstekend salaris

Hoeveel verdienen administratieve medewerkers? Volgens de OfficeTeam-salarisgids voor 2019 is het middelpuntsalaris voor administratieve medewerkers $ 35.750. En dat telt niet de voordelen en voordelen van de baan, die van bedrijf tot bedrijf kan variëren. Midpoint wordt gedefinieerd als het salaris voor kandidaten met een gemiddeld ervaringsniveau voor de functie en de benodigde vaardigheden om aan de functie-eisen te voldoen. Beginsalarissen variëren sterk van stad tot stad, dus gebruik onze Salariscalculator om erachter te komen welke administratief medewerker salarissen in uw stad worden aangeboden.

Waar u ook woont (of wilt wonen), werkgevers zijn waarschijnlijk op zoek naar veelbelovende administratieve medewerkers. Het is het soort werk dat alle bedrijfstakken en regio’s bestrijkt. Waar kantoren van een bepaalde omvang zijn, zijn getalenteerde administratieve professionals in trek. Net zoals beheerderswerk in vrijwel elke geografie, is het ook in vrijwel elke branche aanwezig. Als je in de reclame- of reisbranche wilt werken, kun je beginnen met een functie als administratief assistent op instapniveau terwijl je je CV opbouwt. Eenmaal binnen, kun je de industrie uit de eerste hand observeren, beginnen met het opbouwen van je professionele netwerk en ontdekken of je echt een carrière in het veld wilt nastreven.

Laatste updates

Ontdek de voordelen van een seo bureau in amsterdam voor je linkbuilding strategie

Als je een bedrijf hebt, weet je hoe belangrijk het is om online zichtbaar te zijn. Een manier om...

Meer van dit