Snorscooter kopen? Dit zijn de beste merken!

Aanbevolen

Tips voor een fijne zomer

Er zijn veel mensen die het hele jaar door uitkijken naar de zomer. Dat komt doordat je tijdens de...

Wil je een auto huren voor een dag? Regel het in de app!

Je kunt een auto huren voor een dag voor een gereduceerd tarief met een auto abonnement van Greenwheels. Nu...

Aandelen in Heijmans kopen, hoe gaat dit in zijn werk?

Ben jij van plan om je te gaan verdiepen in aandelen alleen weet je niet hoe dit allemaal werkt...

De aanschaf van een snorscooter heeft vele voordelen. Zo kun je je bijvoorbeeld snel verplaatsen door een drukke stad. Maar ook op het platteland is een scooter bij uitstek geschikt als vervoersmiddel om van A naar B te komen. Maar wat zijn nu de beste scooter merken? Het is best een flink aankoopbedrag. Dus je wilt zeker zijn van je aankoop en dat ‘ie gaat bevallen. Hieronder vind je meer informatie over een aantal fijne, hippe opties.

Vespa scooter kopen

Wie aan scooters denkt, denkt aan Vespa. Dit merk bestaat al meer dan 50 jaar en is desondanks nog altijd immens populair bij zowel tieners als volwassenen. De klassieke modellen van dit scootermerk zijn iconisch en zeer gewild. Het kost vaak een flinke duit om een mooie variant te bemachtigen, maar de voordelen wegen absoluut op tegen de kosten. Zo is de kwaliteit van deze scooters hoog en gaan ze daardoor lang mee. En ze zijn een lust voor het oog!

 

Als je je steentje bij wilt dragen aan het milieu, kan je ook eens kijken naar elektrische scooters. Onlangs heeft Vespa haar nieuwe Vespa Elettrica geïntroduceerd. Deze elektrische scooter is niet alleen beter voor het milieu, maar ook ontzettend mooi vormgegeven. Zo sla je dus twee vliegen in één klap!

Senzo scooter

Een wat minder bekende speler op de markt is het merk Senzo. Dit merk is er een van eigen bodem. Lekker Hollands, dus! De prijzen liggen een stuk lager dan die van de Italiaans gestijlde Vespa scooters hierboven, maar de kwaliteit stelt zeker niet teleur voor deze prijs. Het merk produceert prachtige scooters die vaak een frisse en sportieve uitstraling hebben. Maar ook de liefhebber van een retro-look en prachtige zachte kleuren komt aan zijn trekken bij dit prachtmerk.

 

Een Senzo scooter heeft dus een aantal voordelen van de meest geliefde scooter van Nederland (en andere landen), maar dan voor een stuk lagere prijs! Zo is het rijden van A naar B nog leuker.

 

Piaggio scooter kopen of leasen

 

Een andere bekende is het merk Piaggio. Deze aanbieder heeft wat stoerdere modellen in zijn assortiment dan de twee voorgenoemde merken. Ook hebben ze scooters op drie wielen, waarop je je absoluut veilig zult voelen in een drukke stad of op een wat gladder fietspad. De meest populaire scooter van Piaggio, de Piaggio Zip, koop je bij Voordeelscooters. En heb je even niet genoeg geld op je bankrekening? Dan is een scooter leasen ook een goede optie!

Laatste updates

Tips voor een fijne zomer

Er zijn veel mensen die het hele jaar door uitkijken naar de zomer. Dat komt doordat je tijdens de...

Wil je een auto huren voor een dag? Regel het in de app!

Je kunt een auto huren voor een dag voor een gereduceerd tarief met een auto abonnement van Greenwheels. Nu is een auto huren voor...

Aandelen in Heijmans kopen, hoe gaat dit in zijn werk?

Ben jij van plan om je te gaan verdiepen in aandelen alleen weet je niet hoe dit allemaal werkt en hoe je dit wilt...

Van je gewone doorsnee tuin een droomtuin maken is voor iedereen wel een wens.

Van je gewone doorsnee tuin een droomtuin maken is voor iedereen wel een wens. Daar heb je vaak verschillende materialen voor nodig. Één van...

Waarvoor gebruik je een fleet management systeem

Op het moment dat je een wagenpark beheert dan kan een fleet management systeem je een goede ondersteuning bieden. Een fleet management systeem helpt...

Meer van dit