Home Wonen Waarom je een flexplek nodig hebt

Waarom je een flexplek nodig hebt

0
Waarom je een flexplek nodig hebt

Eigen ondernemer?

Ben jij je eigen webshop begonnen en begint het allemaal thuis een beetje uit de hand te lopen? Mis jij het contact met collega ondernemers, is de aanschaf van een professionele koffiemachine je veel te duur, maar lukt het niet om zonder koffie je werkzaamheden goed te laten verlopen? Denk dan eens na over het huren van een Flexplek. Je had een fantastisch idee, je bent voorzichtig gestart, maar nu klaagt je vriend of vriendin over de gevolgen in jullie huis. Het huren van een kantoortje is veel te duur nog. Zoveel komt er ook nog niet binnen. Allemaal redenen om je te laten informeren over Flexplek huren.

Toegankelijk en gezellig

FLEX is een vrij toegankelijke werkplek om bijvoorbeeld administratie te verrichten of om digitaal webshoporders te verwerken. Zo’n ruimte biedt plaats aan meerdere ondernemers en je kunt er 24/7 werkzaamheden verrichten zonder dat een privékantoor gehuurd hoeft te worden. Je mag namelijk wel vanuit huis een bedrijfje beginnen in Nederland, maar voor een webshop is dat wel aan allerlei regels verbonden. Voorkom dus dat je met de gemeente te maken krijgt omdat je buren klagen. Een ander groot probleem kan de Wifi verbinding zijn. Woonhuizen zijn vaak niet aangesloten op het allersnelste internet, of je hebt te maken met storingen. Dat kan je allemaal niet gebruiken als je je klanten service moet bieden en de orders razendsnel verwerkt moeten worden. Via WIFI of een LAN aansluiting kan vrij gebruik worden gemaakt van internet. Vanzelfsprekend is een sanitaire pitstop ook voorzien bij je Flexplek. In de Coffee Corner vind je niet alleen een goede kop koffie maar ook lekkere broodjes zodat je daar ook niet meer over hoeft na te denken.

Professionele contacten

Super fijn is het natuurlijk dat je in aanraking komt met medegebruikers en webshophouders. Wie weet wat die netwerkcontacten je allemaal kunnen opleveren? Gezelligheid, informatie uitwisseling, klandizie? Nieuwe samenwerkingen.  Het kan allemaal gebeuren terwijl je samen aan het werk bent (of de koffie…). Vanzelfsprekend is er gezorgd voor een beveiligde toegang. Superhandig is ook dat je de Flexplek kunt combineren met de huur van een opslagruimte die lopen van 1 m3 tot 37 m3. Naast een opslagruimte voor je webshopproducten kun je ook nog een Office Locker huren. Hier sla je je Laptop, ordners en inpakmaterialen op. Thuis raakt het lekker opgeruimd en je woonruimte is weer echt je woonruimte. Werk en privé scheiden is goed voor je humeur en ontspanning en als je die hebt ook voor je relatie en gezinsleven.