Home Wonen Webshop marketing: het begint in Nederland!

Webshop marketing: het begint in Nederland!

0
Webshop marketing: het begint in Nederland!

Tegenwoordig kopen steeds meer mensen hun spulletjes online. Dat zijn nu nog voornamelijk jongeren, de oudere generaties verkiezen veelal nog een offline winkel. Daar zit echter verandering in. Webshops zitten dus in de lift, als je als bedrijf het hoofd boven water wil houden moet je online gaan. Dat weet men in Nederland allang. Nu is zelfs de V&D opnieuw teruggekomen als webshop! Ook goede webshop marketing begint in Nederland, want we zitten hier met z’n allen bovenop de trends wat betreft webshop marketing.

Nederland, o Nederland

Wij zijn een tech-savvy landje, daarmee bedoel ik wij begrijpen technologie en doen graag mee. Daarom zijn er vele beurzen die gaan over webshop marketing en alles omtrent dit vakgebied. Het hele jaar door worden er in Amsterdam, Utrecht, of andere steden webshop marketing evenementen gehouden. Kennissessies, lezingen, borrels, noem het maar op. Wij Nederlanders houden van op de hoogte blijven wat betreft webshop marketing, maar ook van een drankje op zijn tijd. Deze evenementen zijn ook goed om op te netwerken. Voor wie geïnteresseerd is in leren over webshop marketing: ga op zoek naar deze evenementen en sluit je simpelweg aan. Niet alleen doe je mooie contacten op, je vergaart veel kennis over het vakgebied.

Verenigde Staten heeft ook goede webshop marketing

Naast Nederland weet Amerika ook veel goed te doen. Voornamelijk op het gebied van SEO zijn er in Amerika vele beurzen en dergelijke. Ook zijn de grote bedrijven zoals Moz in de Verenigde Staten begonnen. De beste marketingbureaus zitten in New York. Overigens is het ook mogelijk om webinars over webshop marketing te volgen vanuit de Verenigde Staten. Verder is er in dit land veel bekend over social adverteren, een vakgebied dat bij ons nog een beetje upcoming is.

Terug naar Nederland: ga samenwerken met een bureau

Wil je graag je webshop marketing naar het volgende niveau tillen, maar heb je aan kennissessies en beurzen niet genoeg? Dan is het tijd om in zee te gaan met een extern bureau, in Nederland. Er zijn genoeg bureaus die echt weten wat ze doen, omdat ze zelf bovenop de trends van de markt blijven. Zij weten dat je het van online shopping moet hebben, en hebben daar hun werk van gemaakt. Je posities in Google hoger brengen, je conversiepercentage verhogen, of gewoon je naamsbekendheid verbeteren. Alles kan, en simpelweg advies geven kan natuurlijk ook. Met webshop marketing in Nederland ben je echt efficiënt en online zichtbaar.