Wat zijn de beste boorhamers te vinden op de markt?

Aanbevolen

Boorhamers zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten vinden. Het is altijd handig om een boorhamer in huis te hebben voor het geval dat. Het is een krachtige machine die je gebruikt voor het zware geschut. Als je de boorhamer gaat vergelijken met een klopboormachine dan is de boorhamer een stuk krachtiger. Door het pneumatische hamersysteem is de boorhamer zelfs sterk genoeg om door beton heen te boren. Daarom gebruik je een boorhamer dan ook voor sterke materialen zoals beton, metaal en hout. Je leest hier over een aantal beste boorhamers die er op de markt te vinden zijn.

De beste keuze, Metabo KHE 2860 Quick

De Metabo is een boorhamer die het best getest is en alles heeft wat een goede boorhamer zou moeten hebben. Met een lange stroomkabel van 4 meter lang kan je overal bij en daarnaast is de kwaliteit erg goed. Dat ondervind je aan de maximum toeren van 1150 RPM en 4400 hamerslagen per minuut. Deze details maken van deze Metabo een erg krachtige boorhamer die het overwegen om te kopen zeker waard is. Zware klussen zijn nog nooit zo makkelijk geweest.

De beste boorhamer voor de hobbyklusser, Bosch PBH 2500 SRE

Ben je een klusser die hier en daar wat klusjes rondom het huis doet of bij buren? Dan zou de Bosch PBH 2500 SRE wel eens heel goed bij kunnen passen. Want deze boorhamer is namelijk perfect geschikt voor de lichtere klusjes. Deze speciale Bosch boorhamer is gemaakt om makkelijk door beton te boren en andere zware materialen. Overigens voor een materiaal als hout is het ook mogelijk om een beste afkortzaag te gebruiken. Je krijgt bij deze boorhamer in een handige kist waar je alle boren vindt die je nodig hebt. Bij deze Bosch boorhamer kan je zelf de snelheid bepalen, zodat je voor elke klus een comfortabele setting kunt vinden.

De beste boorhamer voor de semi pro, Bosch Professional GBH 2-28 F

Ben je een klusser die de klussen naar een volgend niveau brengen dan is de Bosch Professional GBH 2-28 F het overwegen waard om aan te schaffen. Deze boormachine ligt heel fijn in de hand, heeft een prettig gewicht en is beperkt in de vibratie. Die beperking van vibratie is vooral prettig als je aan lange klussen werkt. De Bosch Professional GBH 2-28 F heeft 4000 RPM en 4000 hamerslagen per minuut wat deze boorhamer erg  compleet maakt.

Laatste updates

Ontdek de voordelen van een seo bureau in amsterdam voor je linkbuilding strategie

Als je een bedrijf hebt, weet je hoe belangrijk het is om online zichtbaar te zijn. Een manier om...

Meer van dit