Home Wonen Waar gebruik jij een rugzak voor?

Waar gebruik jij een rugzak voor?

0
Waar gebruik jij een rugzak voor?

Een rugzak, bijna iedereen heeft er wel een of een gehad. De rugzak doet ons voornamelijk denken aan de middelbare schooltijd. Met je rugtas vol met boeken liep je over de gangen heen op zoek naar je lokaal waar je les had. In je rugtas vaak ook een broodtrommeltje, pakje drinken en soms een geplette banaan. Mooie tijden waren dat maar wist je dat je een rugzak voor nog veel meer kan gebruiken dan alleen voor naar school gaan.

Voor een vakantie

Of je nu een nachtje weggaat, een stedentripje hebt geboekt of een actieve vakantie hebt gepland, een rugzak op vakantie is ontzettend handig. Vaak heb je natuurlijk een koffer mee waar alles in zit maar weet je ook hoe zwaar deze is? Voor een weekje vakantie gooien we onze koffer vaak al vol tot een kilo of 15 √° 20. De echte fanatiekelingen weten het zelfs voor elkaar te krijgen om hun koffer te vullen met 25 kilo aan kleding en andere spullen. Ga jij met deze spullen wat hot naar her lopen? Tuurlijk niet! Met een rugzak kan een klein gedeelte van deze koffer meenemen als dat nodig is. Bijvoorbeeld voor een dagje strand, een stadswandeling of een middagje naar het park, alles wat je nodig heb neem je gemakkelijk mee. Ook voor op het vliegveld is een rugzak ontzettend handig. Een leeg flesje die je kan vullen en wat te eten kunnen nooit kwaad natuurlijk. Check wel even van te voren wat er wel en wat er niet in je handbagage mag als je gaat vliegen.

Voor de sport

Een rugtas is ook ontzettend handig voor naar de sport. Misschien moet je wel je sportkleren meenemen of je bidon. Ben je een fanatieke bodybuilder dan heb je misschien nog je pre-workout. Niks natuurlijk als je al die spullen los moet meenemen. In een rugzak vervoer je alles heel makkelijk en simpel. Tijdens het hardlopen kan je deze zelf omhouden. Kies wel voor een lichtgewicht tas zodat deze niet al te veel in de weg zit tijdens het sporten en neem elk de dingen mee die je echt nodig hebt.

Voor een avondje uit

Misschien niet de eerste tas waar je aan denkt bij een avondje uit maar een rugzak kan ook een mode item zijn. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende soorten tassen dat er voor iedere stijl en iedere gelegenheid eigenlijk wel een rugzak te vinden is. Van klein formaat  tot groot formaat. Altijd een rugtas voor jou!

En voor welke gelegenheid ga jij een rugzak aanschaffen?