Tips voor je smartphone

Aanbevolen

Hier moet je naar kijken als je op zoek bent naar hout

Hout is een materiaal dat erg milieuvriendelijk is wanneer het op de juiste manier wordt vergaard en gebruikt. Er...

Een echte cocktail party, maar dan thuis!

Als je van plan bent een cocktailparty te geven, zijn er een paar dingen die je kunt doen om...

Cryptocurrency voor beginners

De markt van de cryptocurrency dus een snel veranderende markt die vaak In de media naar voren komt en...

We leven in een wereld waarin iedereen wel een smartphone heeft. Maakt niet uit van welke generatie je bent, een smartphone is bijna wel een must. Omdat we er elke dag mee in de weer zijn, heeft onze smartphone wel goede bescherming nodig. Daarom geven we je graag wat tips voor de juiste bescherming van je smartphone en wat algemene informatie over wat een smartphone met je kan doen.

Gevolgen van veel smartphone gebruik

Doordat je de hele tijd berichten binnenkrijgt via je smartphone, ben je constant alert. Voor vele is dit onbewust, maar je bent constant bezig met wat voor berichten je binnen krijgt en van wie. Je hebt eigenlijk geen rust meer. Ook kan het een grote invloed hebben op je slaapritme. Het licht van een telefoon houdt je hoofd wakker en zorgt ervoor dat er geen melatonine wordt aangemaakt. Heirdoor slaap je slechter en voor sommige loopt dit op in een ernstig slaapprobleem. Daarom is het goed om te weten dat je ’s avonds veel minder op je smartphone moet zitten.

Fysieke klachten

Er zijn niet alleen mentale, maar ook fysieke klachten die kunnen optreden. Het continu kijken naar je scherm kan zorgen voor nek en rugklachten. Hier kan je vervolgens ook weer hoofdpijn door krijgen. We onderschatten allemaal wat voor invloed een smartphone op ons kan hebben. Er wordt steeds vaker onderzoek naar gedaan en daardoor komen we steeds meer te weten over verschillende soorten klachten. Voor iedereen is dit natuurlijk anders, maar het risico zal altijd aanwezig zijn.

Bescherming

Het is vrij vanzelfsprekend dat het altijd goed is om een hoesje te kopen. Hierdoor wordt de buitenkant van je telefoon beschermd en is het risico dat je telefoon kapot valt minder groot. Waar ze tegenwoordig ook gebruik van maken is een glasplaatje. Dit wordt geplaatst over je telefoonscherm waardoor je scherm minder snel beschadigd wordt. Ze zeggen zelfs dat dit glaasje zo dik is dat als je telefoon valt, er niets met je scherm kan gebeuren. Dit hangt natuurlijk wel van de stoot af, maar het is sowieso veiliger dan helemaal niets. Een goede hoes, bumber of een glasplaatje kan je tegenwoordig overal vinden.

Is je telefoon kapot? Dan kan je altijd je smartphone of je iphone laten repareren door een iphone reparatie. Een Iphone reparatie is niet erg goedkoop. Daarom is het goed om van tevoren research te doen naar prijzen en bedrijven die dit aanbieden.

Laatste updates

Hier moet je naar kijken als je op zoek bent naar hout

Hout is een materiaal dat erg milieuvriendelijk is wanneer het op de juiste manier wordt vergaard en gebruikt. Er...

Een echte cocktail party, maar dan thuis!

Als je van plan bent een cocktailparty te geven, zijn er een paar dingen die je kunt doen om er zeker van te zijn...

Cryptocurrency voor beginners

De markt van de cryptocurrency dus een snel veranderende markt die vaak In de media naar voren komt en waar je veel over hoort....

Crypto: tips voor beginners

Crypto, oftewel cryptovaluta, is de laatste tijd een veelbesproken onderwerp. Je hoort zowel positieve als negatieve verhalen over crypto en Bitcoin kopen. Maar wat...

Een overkapping in je tuin, zelf bouwen of laten bouwen?

Als je het fijn vindt om in je tuin te zitten, kan het leuk zijn om je tuin steeds een beetje mooier te maken....

Meer van dit