Een nieuwe start

Aanbevolen

Van je gewone doorsnee tuin een droomtuin maken is voor iedereen wel een wens.

Van je gewone doorsnee tuin een droomtuin maken is voor iedereen wel een wens. Daar heb je vaak verschillende...

Waarvoor gebruik je een fleet management systeem

Op het moment dat je een wagenpark beheert dan kan een fleet management systeem je een goede ondersteuning bieden....

Ruime collectie plastic afvalzakken en vuilniszakken bij 123toilet.nl

Opgeruimd staat toch netjes? Niet alleen thuis, maar ook op kantoor zijn afvalzakken en vuilniszakken een goed hulpmiddel om...

Het verhuizen naar een nieuwe stad, met een nieuwe baan kan moeilijk zijn. Ik had het erg lastig om ergens anders opnieuw te beginnen. Maar er zat ook een pluspunt aan. Het feit dat ik juist opnieuw kon beginnen. In een nieuwe stad weten ze niet wie ik ben en hoe ik in elkaar zit. Hiermee kan ik juist mijn eigen toekomst bepalen zonder de geschiedenis die er hangt in een andere stad. Het leukste van alles was dat ik mijn hele appartement mag inrichten en mooi maken. Helemaal naar mijn eigen keus, mijn eigen omgeving creëren met mijn eigen uitstraling.

Een krot omtoveren

Om te beginnen was mijn appartement echt een krot. Gelukkig kon dat makkelijk opgelost worden. Met wat hulp van vrienden en mijn lieve opa die heel handig is met zijn handen. Ik wilde als eerst mijn vloer en de muren doen. Die waren het belangrijkst omdat het er echt niet uitzag. Ik zat eraan te denken om voor een parketvloer te gaan. Een parketvloer van mooi topwood grey. Gelukkig was dit op laminaatenparket.nl in de aanbieding. Mijn opa ging het helemaal zelf leggen omdat hij dat zo goed kan. En het enige wat die in ruil ervoor wilde was een kopje koffie. Toch een hele goeie deal.

Een slimme onbewuste keus

Mijn opa vertelde dat die het erg slim vond dat ik niet voor een massief parket heb gekozen. Ik begreep alleen niet waarom. Hij vertelde dat het echt 100% hout is en het anders kan reageren op luchtvochtigheid. Wanneer het hout daarop reageert kan het hout weer lelijk worden en moet het weer worden vervangen. Ik koos voor de multiplank parket. Dit heeft een sterke constructie en kon niet gaan hollen of bollen. Dat is toch een pluspunt. Het ziet er misschien niet zo perfect uit als het 100% hout maar alsnog is het prachtig.

En ja zelf dat heeft mijn appartement

Nu zijn de muren aan de beurt. Ik wil niet een te donker huis krijgen. Maar ook weer niet een te fel huis. Daarom moet er een tussenweg zijn. Ik koos voor een deel van de kamer een soort crème wit. Een ander deel krijgt een licht grijze kleur. Deze past dan ook mooi bij de schilderijen die ik van mijn moeder heb gekregen om op te hangen. Als dat is gedaan kunnen de meubels naar binnen. Als dat allemaal is gedaan kan mijn verandaatje onder de duim worden genomen. En ja inderdaad ik heb een verandaatje, hij is maar heel klein maar wel leuk om er een likje verf overheen te doen en een klein tafeltje met een stoeltje.

Laatste updates

Van je gewone doorsnee tuin een droomtuin maken is voor iedereen wel een wens.

Van je gewone doorsnee tuin een droomtuin maken is voor iedereen wel een wens. Daar heb je vaak verschillende...

Waarvoor gebruik je een fleet management systeem

Op het moment dat je een wagenpark beheert dan kan een fleet management systeem je een goede ondersteuning bieden. Een fleet management systeem helpt...

Ruime collectie plastic afvalzakken en vuilniszakken bij 123toilet.nl

Opgeruimd staat toch netjes? Niet alleen thuis, maar ook op kantoor zijn afvalzakken en vuilniszakken een goed hulpmiddel om het geheel keurig en leefbaar...

Originele kerstcadeaus voor mannen

Het is inmiddels alweer december, de laatste maand van het jaar. December wordt gezien als de gezelligste maand van het jaar, maar is tegelijkertijd...

Fijne nieuwe tuinstoelen voor bij je nieuwe tuintafel

Het lijkt een beetje vreemd om zo aan het begin van de winter na te denken over nieuwe tuinstoelen en een nieuwe tuintafel. Maar...

Meer van dit