Kies de auto waar jij je goed in voelt

Aanbevolen

Een goed shortlease contract is ideaal wanneer u voor een korte periode een auto nodig heeft. U zit niet vast aan jarenlange contracten en u kunt op deze manier altijd weer ruilen van auto. Bij leasemaatschappijen zijn talloze auto’s te vinden die allemaal zeer goed werken. Het is niet moeilijk om op deze manier altijd verzekerd te zijn van een auto in uitstekende staat. Toen ik zelf eens een kijkje ging nemen zag ik al snel welke auto’s allemaal beschikbaar zijn voor een shortlease contract. Een shortlease auto betaalt u per maand. U heeft dus altijd een vast bedrag, maar het fijne van shortlease is dat u per maand gemakkelijk iets aan kunt passen. U hoeft niet twee jaar of zelfs meerdere jaren met dezelfde auto rond te blijven rijden. Mocht er dan op de weg toch een keer iets misgaan, dan bent u goed verzekerd. Een allrisk verzekering zit namelijk bij de maandprijs inbegrepen en u hoeft dus niets te betalen wanneer de auto naar de garage moet. Een groot voordeel natuurlijk wanneer u daar geen tijd of extra geld voor heeft. Pech is nooit leuk, maar met een shortlease is het toch minder erg. U kunt namelijk rekenen op vervangend vervoer wanneer de reparatie langer zou duren dan 24 uur. Daarnaast wordt u gehaald en gebracht, zodat u het openbaar vervoer over kunt slaan. Het is mogelijk om zelf de auto voor de shortlease te kiezen. Kijk bijvoorbeeld in welk merk auto u graag rijdt. Al vanaf 269 euro per maand kunt u in een fijne auto rijden. 

Een auto voor tijdelijk gebruik

Het kan voorkomen dat u ineens een auto nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan een familielid in het ziekenhuis voor enkele weken. Wanneer u dan van ver moet komen is het hebben van een auto heel fijn. U hoeft dan niet steeds rekening te houden met de bus- en treintijden. Shortlease kan na een maand weer worden opgezegd, dus als de ziekenhuis bezoekjes niet meer nodig zijn omdat iemand weer naar huis mag, kunt u de auto weer inleveren. 

Altijd de beste prijs

Shortlease is niet duurder dan een leasecontract voor vele jaren. Dat is natuurlijk heel belangrijk! U wilt niet te veel geld kwijt zijn aan het rijden met de auto. Het is goed om even rond te kijken en in een auto te gaan rijden waar u veel plezier van zult hebben. Vaak hoeft u ook helemaal niet lang te wachten op een bepaalde auto, waardoor ook het leasen op zeer korte termijn geen enkel probleem meer vormt. 

Laatste updates

Ontdek de voordelen van een seo bureau in amsterdam voor je linkbuilding strategie

Als je een bedrijf hebt, weet je hoe belangrijk het is om online zichtbaar te zijn. Een manier om...

Meer van dit