Start in Nederland met Bali rondreizen

Aanbevolen

Hier moet je naar kijken als je op zoek bent naar hout

Hout is een materiaal dat erg milieuvriendelijk is wanneer het op de juiste manier wordt vergaard en gebruikt. Er...

Een echte cocktail party, maar dan thuis!

Als je van plan bent een cocktailparty te geven, zijn er een paar dingen die je kunt doen om...

Cryptocurrency voor beginners

De markt van de cryptocurrency dus een snel veranderende markt die vaak In de media naar voren komt en...

Afgelopen zomer heb ik eindelijk mijn droom waargemaakt: Bali rondreizen. Deze vakantiebestemming stond al jaren bovenaan mijn lijstje, maar ik had er of nooit geld, of nooit tijd voor. Gelukkig was er in de zomer dan eindelijk beide! En mijn geduld is beloond. Wat een prachtig land is Bali zeg. Door Bali rondreizen is het mooiste wat ik ooit heb gedaan. Het land heeft eindeloos veel te zien, een prachtige cultuur, adembenemende natuur en natuurlijk ontzettend lekker weer. Omdat ik zo’n waanzinnige tijd heb gehad wil ik graag wat tips meegeven aan de mensen die ook ooit naar Bali gaan. Het land is namelijk eindeloos te bezoeken, dus als je maar kort gaat moet je in ieder geval langs een paar hoogtepunten geweest zijn. Met deze tips hebben jullie hopelijk ook de reis van je leven!

Bezoek de prachtige bergen en vulkanen

Bij Bali rondreizen denken de meeste mensen alleen aan zon, zee en strand. Nu zijn de mooiste stranden op aarde ook wel in Bali, en die moet je zeker niet overslaan. Toch heeft het land ook een heel andere natuur te bieden. Namelijk bergen en vulkanen. Bali’s berglandschap is bijzonder mooi. Zelf was ik nog nooit rond de evenaar geweest, en bergen begroeid met jungle was een buitenaards gezicht. Zoveel groen, zover je maar kunt kijken. Dus als je naar Bali gaat, bezoek naast de stranden die iedereen wel van een foto kent ook de prachtige berggebieden. Een vulkaan beklimmen is ook erg gaaf. Je waant je in een maanlandschap op zo’n vulkaan. Doe dit wel met gids, zodat je en veilig reist, en de mooiste plekjes te zien krijgt.

Doe een trektocht door de jungle

Bali heeft naast bergen en stranden ook jungle. Het land heeft een tropisch klimaat, en een grote tropische jungle. Een jungle bezoeken moet helemaal met gids, want er wel veel gevaren in een jungle. Je kunt gebeten worden, je enkel verstuiken of uitgedroogd raken. Een gids is daarom heel fijn, want die weet en de weg, en weet hoe je met deze situaties om moet gaan. Ga nooit alleen, want als je verdwaalt weet je niet meer hoe je eruit moet komen. Je voelt je echt een avonturier als je door de jungle loopt. Wil je het avontuur compleet maken, plan dan ook een overnachting in de jungle. Ik zelf heb geen oog dicht gedaan, maar het is toch ook een ervaring die je niet wil vergeten.

Plan een reis van meerdere weken voor Bali rondreizen

Zoals je al een beetje uit mijn vorige tips kan opmaken is Bali rondreizen enorm veelzijdig. Naast de natuur heeft Bali een enerverende cultuur vol met tempels en schattige dorpjes. Ook is hun hospitality business erg aantrekkelijk. Na een jungle trektocht is het heerlijk om te ontspannen in een wellness resort waar je volledig in de watten wordt gelegd. Plan daarom een reis van meerdere weken. Mijn motto is: als je het doet, doe het dan goed. Dat geldt ook voor een reis naar Bali. Zo kun je alles meemaken wat dit land te bieden heeft. Daarnaast is Bali rondreizen natuurlijk aardig duur. Het is vooral de reis heen en terug die het duur maken. Als je dus voor een week of voor drie weken gaat maakt het qua geld bijna niets uit. Het is daarom in totaal voordeliger om langer te gaan!

In Bali rondreizen is de grootste aanrader die ik jullie kan geven! Bezoek de bergen, trek door de jungle en ga lekker lang op reis!

Laatste updates

Hier moet je naar kijken als je op zoek bent naar hout

Hout is een materiaal dat erg milieuvriendelijk is wanneer het op de juiste manier wordt vergaard en gebruikt. Er...

Een echte cocktail party, maar dan thuis!

Als je van plan bent een cocktailparty te geven, zijn er een paar dingen die je kunt doen om er zeker van te zijn...

Cryptocurrency voor beginners

De markt van de cryptocurrency dus een snel veranderende markt die vaak In de media naar voren komt en waar je veel over hoort....

Crypto: tips voor beginners

Crypto, oftewel cryptovaluta, is de laatste tijd een veelbesproken onderwerp. Je hoort zowel positieve als negatieve verhalen over crypto en Bitcoin kopen. Maar wat...

Een overkapping in je tuin, zelf bouwen of laten bouwen?

Als je het fijn vindt om in je tuin te zitten, kan het leuk zijn om je tuin steeds een beetje mooier te maken....

Meer van dit